Hyvinvointi-lauantai 9.11. klo 12-14. Ilmoittaudu mukaan!

”Maistuva ruoka ja arjen liikunta: paremman arjen tukipilarit”

Aika: Lauantaina 9.11. klo 12-14
Paikka: Pollin olkkari, Ratamestarinkatu 7 B 2. krs (Ovisummeri)

Liikuttaako? Laadukas riittävä ravinto ja liikunta:  Olennainen osa jaksamisen ja toimintakyvyn ylläpitämistä

Ravitsemus on kokonaisvaltaista ja muutakin kuin ruokaa.

Ravitsemuksen merkitys ulottuu fyysistä ravintoa laajemmalle. Monipuolinen ja tasapainoinen ravinto tukee hyvinvointia ja jaksamista. Luennon tavoitteena on antaa kattava käsitys siitä, kuinka monipuolinen ravinto ja fyysinen aktiivisuus yhdessä tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Luennoitsijat: Ft Anne Karppi-Sjöholm ja palvelujohtaja Katja Kangaslehto / Terveystalon Kuntoutuspalvelut(katja.kangaslehto@terveystalo.com / 050 304 2828)

Serfino – paremman arjen kumppani
Esittely Serfinon kokkipalvelusta, sekä tiivis kooste muista mahdollisuuksistamme toimia kokonaisvaltaisena paremman arjen kumppanina:

💛 Serfinon kokkipalvelu vapauttaa aikaa ja energiaa sinulle tärkeisiin asioihin. Ammattitaitoiset kokkimme huolehtivat ruoanlaitosta, joten voit olla varma, että keittiössä kaikki sujuu moitteettomasti ja ruoka on aina laadukasta ja maittavaa.

💛 Kokkipalvelun lisäksi Serfino tarjoaa kaikki arjen palvelut kuten siivous, – kodinhoito- ja pienremontointipalvelut, laadukkaasti ja luotettavasti, kaikki samasta numerosta. Haluamme tehdä arjestasi kaikin puolin helpompaa, ja siksi rakennamme palvelukokonaisuuden juuri sinun toiveittesi mukaisesti.

Luennoitsija: Inari Kettunen / Serfino Oy inari@serfino.fi / 050 5057860

ILMOITTAUTUMINEN: Ke 6.11. mennessä tiina.sirkia@polli.fi / 040 533 2710

Osallistu arvontaan ja voita Serfinon lahjakortti!

Osallistu arvontaan – voit voittaa upean Serfinon lahjakortin. Voit valita palkinnoksi joko kokkipalvelun, pienremontoinnin tai kodinhoidon – mikä tahansa sopii parhaiten tarpeisiisi!

Osallistuminen on helppoa: täytä vain lomake laskeutumissivullamme. Arvonta on avoin kaikille Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ryn jäsenille. Voit osallistua arvontaan osoitteessa: Omaishoitajat – Serfino https://serfino.fi/omaishoitajat/

Paikan päälle saapuville 9.11. arvomme lisäksi vielä kaksi upeaa palkintoa:

  • Serfinon kokkipalvelulahjakortti
  • Toimintakyvyn kartoitus Terveystalon Kuntoutuspalveluiden toimipisteellä joko Tapiolassa (Espoo) tai Oulunkylässä (Helsinki).

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta – osallistu arvontaan nyt ja voita!

 

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!