Tärkeää tietoa uudesta hyvinvointialueesta, jonka Vantaa ja Kerava muodostavat

Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry:n toimialueena on aiemmin ollut Helsinki ja Vantaa. Nyt Helsingin lisäksi toimialueenamme on myös Vantaa-Kerava hyvinvointialue.

Kaksi kaupunkia, 280 000 asukasta ja yksi hyvinvointialue.

Vantaa ja Kerava ovat nyt lyhenteenä vake. Vantaa- Keravalla ja koko Suomessa tapahtuu yritysfuusio. Tuhansien työntekijöiden työantaja muuttuu 1.1.2023. Häiriöihin pitää varautua, mutta toivotaan, että kaikki sujuu mahdollisimman hyvin.

https://vakehyva.fi sivustolta lainattua ja jäsenistöllemme tiedoksi:

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue ottaa 1.1.2023 käyttöön yhteisen sähköpostiosoitteen päätteen @vakehyva.fi. Hyvinvointialueelle siirtyvän henkilökunnan nykyiset sähköpostiosoitteet vaihtuvat uuteen muotoon.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat uudistuksen jälkeen pääsääntöisesti muotoa etunimi.sukunimi@vakehyva.fi.

Vuoden 2023 alusta lähtien vantaalaisten ja keravalaisten sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen järjestää Vantaan ja Keravan hyvinvointialue. Hyvinvointialue huolehtii kaikista alueen asukkaistaan, asuinpaikasta riippumatta, tasapuolisesti kiireellisyyden ja hoidon tarpeen mukaan.

Vantaan ja Keravan kaupunkien sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät nykyisellään Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle. Tutut Vantaan ja Keravan alueen terveysasemat palvelevat sinua jatkossakin eikä toimipisteitä lakkauteta. Vuodenvaihteesta lähtien voit myös valita asiointipaikkasi koko hyvinvointialueen palvelupisteistä. Myös nykyinen sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueen palvelukseen.

Uudet puhelinnumerot jaetaan myös hyvinvointialueen kotitalouksiin tammikuun aikana.

Klikkaa sivu sosiaaliseen mediaan. Kiitos että välität!